Note! Dette er en mere simpel HTML-version for besøgere uden Flash.
For at se den oprindelige webside, klik her.

Produktioner fra Arktis
Med hele Grønland som arbejdsfelt er inuk Media i en unik position at levere produktioner af høj kvalitet fra verdens største ø.
 
Dette er hvad vi laver:
-Dokumentarer
-TV-spots
-Reklamer
-Tryksager
-DVDer and CDer
-Total koncept
-Kampagner
-Bøger

Om inuk Media
Om inuk Design
Bog om muffediser
Kontakt

 
         
 

 

 
 

 

Om inuk Media

Inuk Media Inuk Media er et produktionsselskab med rødderne i den fascinerende grønlandske kultur. Peter Jensen, der ejer inuk Media, voksede op i Qaqortoq i Sydgrønland og startede sin karriere på den lokale TV-station der i 1978. 10 år senere blev inuk Media startet og er i dag et af Grønlands mest etablerede produktionsselskaber.

Som grønlænder er Peter af beskeden natur og kan ikke lide at prale. Men der er nogle kendsgerninger som ikke kan benægtes. Peter har 30 års erfaring af at arbejde professionelt med TV- og filmproduktion. Inuk Medias arkiv indeholder mere end 3 000 videobånd med uvurderligt materiale, som skildrer de fleste aspekter af det grønlandske samfund og kultur. Firmaet har også en lang liste over tilbagevendende kunder.

Inuk Media er baseret i Grønlands hovedstad Nuuk og har hele Grønland som arbejdsområde.

 
 

 

 
 

 

Om inuk Design

Med inuk Design i huset, så kan vi tilbyde komplette kampagner med brochurer, banners, logos, pins og meget mere. Under en kampagne for nylig, med formålet at få børn til at børste sine tænder, så skrev Lis Stender tilmed en "tandbørstningssang" som bliver delt ud på tandklinikkerne i Grønland. Lis Stender er hjertet og hjernen bag inuk Design med mere end 20 års erfaring fra professionelt arbejde som grafisk designer.

I 2001 blev inuk Design grundlagt og er nu en underafdeling til inuk Media. "Udbyttet af kompetencer går begge vegne" siger Lis Stender. "Jeg kan hjælpe inuk Media med grafisk design til TV og film. Samtidig får jeg del i deres kundskaber om multimedia." Og det er mange kunder efterhånden, som har indset fordelen med at bruge flere medier for at få budskabet ud. "Hvis du har et budskab du vil kommunikere, så gør du det meget mere effektivt hvis du bruger hele spektret af kommunikation" siger Lis.

Så hvis du skulle passere et børn på gaden som synger en sang om at børste tænder, så ved du nu hvor det kommer fra.   

 
 

 

 
 

 

"Tajarutit"

I generationer har grønlandske kvinder strikket "Tajarutit", håndledsvarmere som dekoreres med smukke mønstre af perle. Denne bog, skrevet af Lis Stender, fører dette traditionelle håndværk udenfor de grønlandske grænser og giver dig mulighed at strikke dine egne "Tajarutit". Bogen indeholder fem mønstre med detaljeret vejledning. "Jeg vil gerne videreføre dette ukendte traditionelle håndværk, så at det lever videre."

Bogen er allerede en succes i Grønland og findes nu i fire sprogversioner; dansk, engelsk, grønlandsk og fransk. Hvis du vil have pris- og bestillingsinformation, venligst send en mail til: inukdesign@greennet.gl. Bøgerne sendes fra Grønland, så for at beregne fragtprisen er vi nødt til at vide i hvilket land du bor.   

 

Kontakt

 
 

inuk Media ApS
Innannguaq 40
Postboks 1053
3900 Nuuk
Grønland
Tel: (+299) 32 43 11
Fax: (+299) 32 43 14
inukmedia@greennet.gl

inuk Design
Innannguaq 40
Postboks 1053
3900 Nuuk
Grønland
Tel: (+299) 31 19 11
inukdesign@greennet.gl

 
 

 
 

Copyright for alt materiale på www.inuk.gl tilhører inuk Media.